overskud
til
online eksamen

Online Kursus: Eksamen online med overskud

Jeg lærer dig hvordan – på under 1 time

(psst… lige nu kan du se første del af kurset som gratis preview – det er bare at logge ind!)

Eksamen online stiller ekstra krav til dig som formidler. Dit resultat til eksamen afhænger af hvor godt du er inde i dit stof – og af hvor gode betingelser din eksaminator og censor har for at opfange dine pointer.

Det er lige netop dét, der er kernen: Du skal sørge for, at dine knaldhamrendes vigtige konklusioner ikke mister fart på vejen mellem dig som afsender og dine modtagere – bare fordi I befinder jer i et online rum. Og det skal jeg nok lære dig, hvordan du gør.

Hvad hvis skærmen spænder ben?

Førstehåndsindtrykket halter, sanser sløres, vi kan ikke aflæse hinanden tydeligt nok – og så er der alt det tekniske knas. Der er grunde nok til at føle sig usikker på, om det online format kommer til at spænde ben for dine resultater til eksamen.

Og online eksamen er noget andet end eksamen i det fysiske rum, og det er de færreste som rigtigt har haft tid til at hitte rede i, hvordan man bedst griber det an. Derfor kan det være vanskeligt at bevare overblikket og overskuddet, når du sidder foran webcam’et og skal formidle de konklusioner og pointer, du ellers har knoklet for at finde frem til.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være…

Få greb – stor forskel!

I dette kursus lærer jeg dig få, enkle greb – der gør en stor forskel

  • Hvorfor det er anderledes at kommunikere online
  • Hvordan du giver et godt førstehåndsindtryk online
  • Får tjek på dit set-up
  • Hvordan du kommunikerer tydeligt gennem skærm
  • En effektiv metode til eksekvering af din online eksamen
  • Hvad du skal gøre aftenen inden – og lige inden din eksamen
  • Og et par ekstra tips
Få adgang til kurset

Når du har gennemført…

Når du har gennemført dette kursus er du fri for bekymringer om, hvad der skal ske under din eksamen – og om hvordan du griber det hele an.

Du har et set up, der sikrer dig det bedst mulige førstehåndsindtryk

Du kender metoden til hvordan du får kommunikeret tydeligt gennem skærmen

Du ved har redskabet til at strukturere din eksamen, og ved hvordan du får dine vigtigste pointer formidlet med tydelighed

Du har en velovervejet plan de online elementer, du vil inddrage til eksamen

Du ved hvordan du hjælper dig selv til at få ro på lige inden din eksamen

God fornøjelse!

Sisse har givet mig konkret indsigt og viden om hvordan jeg bedst trænger igennem til mit
publikum, og hvordan jeg ikke påtager mig en rolle, men bruger mine styrker og naturlige troværdighed. jeg har fået konkrete værktøjer jeg kan ty til i processen - både før og under en given optagelse. Værktøjer der også er nyttige ifm. online møder, speaks og webinarer.

Chief Product Officer

Efter Sisses undervisning oplever jeg større tryghed. Vær dig selv – det skal nok gå. Jeg har heller ikke samme trang til at være forberedt på den enkelte formulering men mere på key topics og primære take-aways. Hvordan det så på ord-niveau bliver sagt er mindre vigtigt. Og går det helt galt… så går det nok

Kursusdeltager

Efter mine sessioner med Sisse ved jeg, hvordan jeg skruer op for nærværet og når vores potentielle kunder med langt større impact.

Investeringschef

Online eksamen er (nok?) lidt ligesom hvis du skulle lære at væve

Resultatet af din eksamen siger ikke noget om hvem du er – du er nemlig ikke et tal. Men er den vigtig? Afgjort! Ofrer du energi, tid og tanker på den? Naturligvis!

Du er som studerende i færd med at tage skridt i en ganske vigtig retning – og på vejen må du nødvendigvis passere tests og udfordringer, som er med til at definere hvordan du kommer i mål med din uddannelse.

Eksamen er en helt almindelig del af turen fra første dag på bænken/hjemmekontoret og frem til uddannelsesbeviset – men kan alligevel tårne sig op som en uoverskuelig bjergtop, når semesterets afslutning nærmer sig. Hvis jeg kan bidrage til, at dine fødder kan vade bare lidt mere ubesværet op over den bjergtop – så er jeg glad. Hvis du tilmed kan gå til eksamen med overskud… så er jeg nået i mål!

Forestil dig, at du skal væve et tæppe for første gang (jeg ved ikke lige hvor det eksempel kom fra!?). Et stort, håndvævet gulvtæppe. Lad os sige, at du har helt tjek på garnkvalitet, og godt ved hvordan man laver et fedt mønster. Hvad hjælper det, hvis du ikke ved hvordan man bruger en væv? Sådan en bandit er et kæmpe skrummel, og ikke sådan lige til at mestre. Besværlig at få ind ad døren, mærkelig mekanik – den slags.

Det kan godt sammenlignes med online eksamen. Vi ved i princippet godt hvordan det skal gøre – og så alligevel ikke rigtig helt. Jeg kan ikke fortælle dig hvordan du skal væve tæppet, men jeg kan hjælpe dig med enkle instruktioner, sådan at du kan få den uregerlige bandit af en væv ind ad døren.

Hvis du har læst med så langt, så tror jeg, at noget i dig gerne vil have en hånd med i forhold til det med væveriet. Bare rolig, jeg bruger ikke mærkelige metaforer eller den slags i kurset. Det er helt straight up informativt – på grænsen til det kedelige, men hey, når noget virkelig er vigtigt (og det er eksamen!), så sømmer det sig bedst, at det er lidt tørt. (blinke-emoji).

Kursus-mor og studievejleder

Mine elever og kursister tæller alskens godtfolk fra mange forskellige brancher – som alle har det tilfælles, at de 1) vil være nærværende foran skærm og 2) vil have tjek på hvordan man agerer i det online rum.

Det har overrasket mig hvor mange udfordringer, der går igen, uanset om du er biblioteksansat, jobsøgende eller softwareingeniør. Mine metoder udvikler sig hele tiden, men fælles er, at de ikke ændrer sig efter hvilken branche jeg beskæftiger sig med, eller hvad der skal formidles via skærm.

I udviklingen af dette kursus har jeg tilmed også været en tur nede af memory lane – både til dengang jeg selv var studerende, og fra min tid som studievejleder ved Københavns Universitet.

Skærmekspert

99%

Tidligere eksamensgænger

100%

Eks-studievejleder

100%

Her kan du se kursets indhold

0,00

Gå til eksamen online med overskud.

Giv mig cirka en time af din tid, og så er du klar. Længere er kurset nemlig ikke.