Sådan laver du online vidensformidling med overskud og vågne deltagere

Jeg lærer dig og dine kollegaer det, I skal vide, for at afholde online møder, undervisning eller events, der får jeres deltagere til at juble!

Dette kursus udbyder jeg til virksomheder, som vil sikre medarbejderne et kompetenceløft inden for online facilitering og skærmkommunikation. I kan være mellem 6 – 50 deltagere (og det ændrer ikke på prisen).

Læs videre her om, hvad du får ud af kurset – eller klik på knappen herunder og prik mig på skulderen med det samme. Så finder vi en dato! 

I tvivl om din modtager er med dig?

Mange online vidensformidlere, undervisere
og facilitatorer er nervøse for ikke at kunne fastholde deres deltagere.

Hvordan fornemmer du om din modtager er med?

Holder dem vågne?

Hvad gør du hvis skærmdelingen ikke funger som det skal?

Lider du af skræk for teknisk knas?

Her er løsningen!

Bliv helt sikker på 

 • Hvordan du håndterer tekniske overraskelser
 • Bliver dus med dit set-up
 • Metoden til hvordan du planlægger dit indhold
 • Hvordan du kommunikerer gennem skærm – med overskud

Efter kurset

Næste gang du skal facilitere oline, kan du gøre det med ro I maven – og måske endda tilmed glæde dig!

Du kender ganske enkelt til de vigtigste greb,
og kan fokusere på dit indhold og dine deltagere.

Måske kan det endda være, at du ender med at synes det er sjovt – det er set før!

Hej Sisse Mange tak for dit Crash Course i fredags - det var lige i øjet, dejligt uformelt og meget konkret. Godt og brugbart. Det var en formiddag, der var god at tænke videre med samtidig med at det var meget praksisnært.

KarenKarriererådgiver

Sisse, jeg bed mærke i du fik synliggjort på hvor mange områder man kan skabe det rum og dynamik, der kendetegner en fysisk workshop. Og at du var god til at bruge gruppen til at finde fælles løsninger ved udfordringer, ikke kun vedr. teknik men generelt. Du har en udstråling der signalerer viden, ro, energi og humør.”

Kursusdeltager

Vidensformidler – fyr den af i det online rum!

Kurset er til dig, der formidler din viden, underviser eller faciliterer online. Det er både til dig, der er en erfaren facilitator, som vil være endnu skarpere online. Og til dig, der aldrig har prøvet online facilitering før.  

Måske sidder du I en virksomhed, hvor du ‘er den’ – måske er du selvstændig – måske er du underviser på en uddannelsesinstitution. Uanset hvad savner du vished om, at du har værktøjskassen I orden – ved hvordan du holder dine deltagere vågne – og måske savner du også, at kunne fokusere på at være den dygtige vidensformidler du jo er, snarere end at føle dig som en små-usikker novice I online-land. Jeg forstår dig godt.

Når du har taget dette crash course, har du for det første kun investeret 4 timer af din tid (og – din chef? har investeret – 1499 kroner). Når vi er færdige med hinanden kan du afholde online møder/undervisning/formidling med ro I maven – fordi du har planlagt det sådan, at dine deltagere holdes vågne og engagerede, dit set-up fungerer og du har en metode til hvad du gør, hvis det går galt. God fornøjelse!

Dette kursus udbydes ikke året rundt, så hiv fat i mig nu, hvis I skal være sikre på at få kurset i kalenderen.

Men – passer det til min virksomhed?


Sisse – vi arbejder med strømpesokker / tagpap /software /dimsedutter / robotter / rumraketter / ingeniørsager / mennesker! – det ved du jo ikke noget om?

 

Næh – men jeg zoomer hurtigt ind på jeres behov, forstår jeres organisering og deltagernes arbejdsområder.

Og uanset om I arbejder med produktion af ledninger eller udvikling af fede computerprogrammer, er metoderne til god skærmkommunikation og online facilitering ganske enkelt de samme. 

Hvis du er nysgerrig men i tvivl, så test dine forbehold på mig. Vi kan ævles ved pr. telefon eller (oplagt!) et online møde. Så finder vi ud af, om vi er et match 🙂

Og det var Sisse

I løbet af det sidste halve år har jeg undervist mere end 100 personer I online facilitering og skarp skærmkommunikation. Mine kursister er gået fra at hade at stå foran skærmen, til faktisk at synes det er sjovt! 

Jeg samarbejder med virksomheder og organisationer i alt fra medicinalindustrien til dyrefoder-branchen, software-branchen, biblioteker og kommuner. Samtidig coacher jeg folk i en lang række forskellige funktioner – fra c-level til studerende.

Min baggrund er lidt af et kludetæppe: Jeg er den glade ejer af uddannelsesbeviser fra fra KU og AU indenfor pædagogisk videnskab, æstetik og kultur.

Jeg har erhvervserfaring inden for branding, kommunikation og vejledning – og så har jeg begået mig på stand-up scene her til lands samt har en del skuespilerfaring på lommen. Og nu: Selvstændig konsulent inden for skærmkommunikation og online facilitering.  

Skærmekspert

99%

Online kursus underviser

85%

Motivator

95%

Pris 12.000 kroner
+ moms

 

I får

 • 4 timers intensivt lynkursus, live online
 • Ekstra materialer, skabeloner og tjeklister
 • I kan være op til 50 deltagere fra samme virksomhed
 • I får mulighed for at vælge hvilken dato kurset skal afholdes
 • Kurset kan afholdes i Zoom eller MS Teams – vælg den platform, der passer jer bedst!
 • Hvis I bestiller netop nu, får I en ekstra times Q&A cirka en måned efter kurset er afholdt 👉 gælder kun frem til 1. februar!

  Send mig en mail og lad dit “SÅDAN ET KURSUS SKAL VI HAVE!” gjalde i min indbakke. Så vender jeg tilbage asap, og vi kan få en dato i kalenderen!